Online edukacija “Mladi za dostojanstvo i ljudska prava” – još samo 7 dana za prijave!

letak_edukacije_mladi_za_dostojanstvo_i_ljudska_prava

“Mladi za dostojanstvo i ljudska prava” je besplatna edukacija namijenjena mladima od 18 do 30 godina koja se već dugi niz godina održava u Splitu, Osijeku i Zagrebu, a od ove godine sudionici imaju prilike sudjelovati u edukaciji i online putem.

Sudjelovanje u edukaciji ujedno je i prvi korak ka pridruživanju Svjetskom savezu mladih, a prijaviti se možete na poveznici do 7.10.2020.

Tokom radionice, sudionici će dobiti priliku čitati tekstove autora kao što su C. S. Lewis, Nelson Mandela, Mahatma Gandhi i drugi, i raspraviti o temama kao što su ljudsko dostojanstvo, solidarnost i kultura.

Rasprave će se održati pod vodstvom posebno educiranih mentora online putem, a za ograničen broj sudionika moguće je organizirati i uživo rasprave pri čemu bi se sudionici nalazili s mentorima i drugim sudionicima. Edukacije će se održavati jednom tjedno, a ukupno će biti sedam susreta nakon kojih slijedi certifikacija i službena potvrda o sudjelovanju.

Kroz to iskustvo, polaznici će dobiti priliku boljeg razumijevanja čovjeka i njegovog dostojanstva, kvalitetan uvid u svijet ljudskih prava, ali i  priliku sudjelovati u organizaciji raznih domaćih i međunarodnih konferencija.

 

Prijave traju do 7.10.

logo_svjetskog_saveza_mladih