Mislim, dakle volontiram! – udruga Pobjede

Cilj projekta Mislim, dakle volontiram! je doprinijeti dobrobiti i podizanju razine kvalitete života mladih od 18-30 godina. Pokušat ćemo potaknuti mlade iz Osijeka da kroz volonterske aktivnosti organizirane u Skloništu za napuštene životinje Udruge Pobjede kvalitetno provode svoje slobodno vrijeme. Kroz volonterske aktivnosti mladi će raditi na samoaktualizaciji, razvijati socijalne vještine i pozitivne vrijednosti te učiti preuzimati odgovornosti za zajednicu u kojoj žive.

Tijekom volonterskih akcija koje će se održavati barem 3 puta mjesečno mladi će moći volontirati ovisno o svojim željama, na manje ili više fizički aktivnim/kreativnim pozicijama. Neke od aktivnosti u Azilu bit će šetnje pasa, čišćenje i bojanje ograda, uvoženje kamenčića u bokseve, sadnja i orezivanje stabala i cvijeća, bojanje kućica i slično. Prva volonterska akcija bit će održana u lipnju.

Zainteresirane osobe koje žele sudjelovati u projektu mogu se prijaviti u inbox Facebook stranice Azil Osijek-volonteri, na e-mail pobjede@gmail.com ili osobnim dolaskom u Azil u Nemetinu svakim danom između 10 i 18 sati 🙂